Skip to content Skip to footer
0 items - kr 0.00 0

😊 Fri frakt på beløp over kr 350,-

Personvern & Cookies

PERSONVERN

Følgende personvernerklæring redegjør for hvordan IQspill bruker og samler inn dine personopplysninger

IQspill er ansvarlig for behandling av personopplysninger i virksomheten. De ulike punktene redegjør blant annet for den daglige delegeringen av oppgaver. Punktene omfatter derimot ikke ansvarsfordelingen.

Denne erklæringen omfatter de opplysningene som du generelt har krav på, i forbindelse med innsamling av informasjon fra våre nettsteder (Personopplysningsloven § 19). I tillegg omfatter denne erklæringen den generelle informasjonen om personopplysninger (Personopplysningsloven § 18 1. ledd).

IQspill ønsker med denne erklæringen å ivareta ditt personvern på en tilfredsstillende måte. Derfor implementerer vi stadig ulike tiltak, for at dine personopplysninger skal sikres på best mulig. IQspill benytter seg derfor kun av forbindelser som er krypterte, i forbindelse med informasjonsoverføring.

Slik behandler vi personopplysninger på nettsidene våre

Nettsidene våre bygger hovedsakelig på domenet IQspill.no, og nettsidens underdomener.

Du trenger ikke å registrere dine personopplysninger om du besøker våre nettsider, eller benytter deg av tjenester i forbindelse med vanlig bruk. Dette er tjenester som gjerne omfatter priskalkulator, nyhetsbrev, ta kontakt via chat eller andre webskjemaer.

Om det ikke er spesifisert andre grunner, er behandlingsgrunnlaget ditt samtykke. De ulike opplysningene som ivaretas i forbindelse med driften av nettsidene, vil bli lagret på servere tilhørende leverandøren vår ProISP.

Formål og utlevering av personopplysninger

IQspill beskriver her hvordan vi utleverer og behandler dine personopplysninger i forhold til andre aktører. Vi utleverer kun personopplysninger om det er lovpålagt, i henhold til gjeldende lover og rettslige krav.

Vi ønsker at våre besøkende skal få den beste brukeropplevelsen på våre nettsider. Dette fremmes ved riktig behandling av personopplysninger. På denne måten klarer vi å tilby den beste opplevelsen av tjenester som du kan finne på våre nettsider. Behandlingsgrunnlaget er i utgangspunktet bare et samtykke fra hver enkelt bruker, om ikke noe annet spesifiseres.

Personlige opplysninger på bakgrunn av et rettslig grunnlag

Behandling og innsamling av personopplysninger foregår på bakgrunn av rettslig grunnlag. Dette avhenger også av hvilke former for personopplysninger som er av betydning, og i hvilken kontekst informasjonen blir innsamlet.

Normalt samles den personlige informasjonen inn, om det er nødvendig for å kontakte deg. Dette gjelder om prosessen er i henhold til vår legitime interesse, ikke bare med utgangspunkt i dine rettigheter eller i tilfeller der du har gitt ditt samtykke til dette.

Vi har generelt legitime interesser i driften av tjenestene våre, der kommunikasjonen gjerne er vesentlig i forhold til å la deg få tilgang til tjenestene. Dette gjelder eksempelvis når vi må svare på henvendelser, skal markedsføre- og utbedre plattformen.

I enkelte tilfeller kan det være nødvendig å undersøke eventuelle avvik i driften, eller forebygge aktiviteter som ulovlige. Vi kan også ha forpliktelser ut fra et rettslig ståsted, ved eksempelvis innsamling av personopplysninger. Dette gjelder blant annet når det er nødvendig å beskytte interessene dine eller i forhold til andre personer.

Dersom det skulle bli behov for å innhente personlig informasjon ved rettslig pågang, vil dette tydeliggjøres. Dette gjelder også om det skulle bli nødvendig å inngå en kontrakt med deg. Du vil da få tydelig informasjon om hvorfor det eventuelt blir nødvendig å benytte dine personlige opplysninger. Dette i henhold til pålagte rutiner og eventuelle konsekvenser.

Disse personopplysningene behandles

I utgangspunktet er de personopplysningene som innsamles, den informasjonen som du oppgir om du utfører en innmelding. Dette kan være om du melder deg opp på eventuelle events, eller fyller ut et kontaktskjema for at vi skal ta kontakt med deg. Disse opplysningene kan blant annet være navn, telefonnummer, e-post og firmaopplysninger.

Dette gjelder også eventuell personlig informasjon som du oppgir om du skal benytte vår chat funksjon, eller andre kommunikasjonstjenester. IQspill benytter også informasjonskapsler som samler inn informasjon, som eksempelvis en IP adresse ved bruk av nettleser. Ytterligere informasjon om dette emnet finner du i avsnittet om Informasjonskapsler.

Innhold og opphavsrett

Alt du finner av innhold på dette nettstedet er i utgangspunktet beskyttet, av det som kan betegnes som opphavsrett for IQspill. Dette omfatter også selskapets lisensgiver og andre tilknyttede selskaper.

Sletting, retting og innsyn i personopplysninger

IQspill godtar «Do not track» innstillinger fra våre nettsiders nettlesere. For ytterligere innsyn, sletting og retting av dine personlige opplysninger, anbefaler vi at du tar kontakt med oss på vår e-post; hello@iqspill.no.

For å ytterligere sikre din sikkerhet og personvern, ønsker vi å verifisere identiteten din før det eventuelt blir foretatt sletting eller retting av viktige data. Dette gjelder også om det blir nødvendig med nærmere innsyn i informasjon som omhandler deg.

 

Cookies

IQspill.no benytter informasjonskapsler (cookies) i vår nettbutikk. Informasjonskapsler tilsier data som normalt sendes fra ulike servere og lagres i din nettleser. Dette er informasjon som vi bruker for å forbedre din brukeropplevelse når du benytter tjenestene våre. Informasjonen som blir innsamlet av tredjepart blir ikke delt av oss. Det er norsk lov om elektronisk kommunikasjon § 2-7 b, som regulerer våre informasjonskapsler.

Slik fungerer informasjonskapsler

Når du besøker vår nettside vil en informasjonskapsel lagre en tekstfil. Denne informasjonen benyttes for at dine personlige preferanser skal lagres. I tillegg vil informasjonskapsler bidra til at vi kan forbedre tjenesten som vi tilbyr. Du kan enkelt bestemme hvordan disse informasjonskapslene skal lagres på enheten din, ved å endre nettleserens innstillinger.

Du kan også velge å slette de informasjonskapslene som er lagret på enheten din. Om du velger å blokkere informasjonskapsler bidrar du til å redusere brukbarheten til våre tjenester, som vi tilbyr på nettsiden. En blokkering vil også medføre at nettsiden ikke vil tilpasse seg dine egne preferanser.

Hva informasjonskapsler brukes til?

Informasjonskapsler brukes blant annet til å forbedre nettbutikken vår i forhold til dine preferanser. Informasjonskapsler gjør det også lettere for oss å huske din innloggingsinformasjon og andre personlige preferanser, som eksempelvis valg av språk.

– Google Ads: Remarketing og konverteringssporing. Dette benyttes for å måle diverse konverteringer. Google Ads viser også de målrettede annonsene som har blitt basert på det innholdet som du har valgt å se i de digitale kanalene våre.

– Google Analytics: Data og generell web statistikk som forteller oss om ditt bruk av nettstedet vårt. Google Analytics brukes også til å føre statistikk over antall besøk i vår nettbutikk I tillegg analyserer dette verktøyet hvordan de besøkende bruker nettstedet.

– Facebook: Retargeting, sosiale knapper og konverteringssporing. Facebook benyttes for at sosiale knapper blir synlige i digitale medier. Her måles også konverteringer og de målrettede annonsene, basert på det innholdet som du har lest i våre digitale kanaler.

Slik fjerner du informasjonskapsler

I dag krever loven at du samtykker i at det benyttes informasjonskapsler på våre nettsider. Derimot er det nok at du samtykker en gang, såfremt betingelsene ikke har blitt endret. Informasjonskapsler blir som regel akseptert med en gang av de aller fleste nettsteder. Du kan også sjekke innstillingene i din egen nettleser.

Dersom du fortsetter til nettbutikken vår, aksepterer du automatisk vår bruk av informasjonskapsler. Besøk gjerne gjeldende nettside for ytterligere informasjon vedrørende hvordan du eventuelt kan blokkere og slette informasjonskapsler: Safari eller Chrome.